Uw voertuig is veilig in onze handen !

Contacteer ons +32 471 30 33 44

Garage Heyens verzorgt uw carrosserie

Bij Garage Heyens uit Diepenbeek kan u terecht met personenwagens van alle merken. Wij zorgen voor een correct onderhoud en degelijke herstellingen van uw wagen, deze houden uw voertuig in vorm.

Klein en groot onderhoud

Wij verzorgen het kleine en grote onderhoud van uw wagen. Door dit met de nodige zorg te doen, wordt de levensduur van uw wagen aanzienlijk verlengd. Heeft u toch pech en is er schade aan de motor of de carrosserie regio Diepenbeek, dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Onze werkplaats is goed ingericht met moderne machines, voor een optimale diagnose en de meest gepaste ingrepen.

Contact opnemen

Wij zijn erkend door de verzekeraars en werken enkel op afspraak om het werk zo goed mogelijk te organiseren en om te vermijden dat onze klanten nodeloos moeten wachten. Contacteer ons voor een afspraak of informatie over prijzen. Wij helpen u snel en correct.

Garage Heyens

Wij zijn gelegen op de Grensstraat nr. 77 te Diepenbeek. Voor een afspraak kan u me steeds bereiken op het nummer 0471/30.33.44.
Naast onderhoud en reparatie van de wagen kan u bij ons ook terecht voor verlagingen, softwareprogrammatie, DPF problemen, etc.

Grensstraat 77 - 3590 - Diepenbeek
(Belgiƫ)
BTW : BE 0548.964.669

GSM : 0471 30 33 44