Uw voertuig is veilig in onze handen !

Contacteer ons +32 471 30 33 44

Chiptuning

Bij Garage Heyens bent u aan het juiste adres voor chiptuning te Diepenbeek. Wenst u dus uw exclusieve sportauto te laten tunen, of wenst u uw huidige dieselwagen extra power te geven? Dan hebben wij alle kennis en technieken in huis om de prestaties van uw wagen te verbeteren. Zo bieden wij u de garantie op meer rijplezier na het optimaliseren van de prestaties van uw wagen. Bovendien krijgt u van ons elke keer opnieuw eerlijk advies over het te verwachten resultaat.

Dankzij onze jarenlange ervaring in chiptuning te Diepenbeek is uw wagen bij ons zeker en vast in goede handen. We hanteren een transparante werkwijze en leggen u graag uit hoe we te werk gaan bij het tunen van uw wagen. Wenst u bijkomende informatie of wilt u een afspraak vastleggen? Dan kan u ons contacteren via de contactpagina.

Garage Heyens

Wij zijn gelegen op de Grensstraat nr. 77 te Diepenbeek. Voor een afspraak kan u me steeds bereiken op het nummer 0471/30.33.44.
Naast onderhoud en reparatie van de wagen kan u bij ons ook terecht voor verlagingen, softwareprogrammatie, DPF problemen, etc.

Grensstraat 77 - 3590 - Diepenbeek
(Belgiƫ)
BTW : BE 0548.964.669

GSM : 0471 30 33 44