Uw voertuig is veilig in onze handen !

Contacteer ons +32 471 30 33 44

Garage Heyens uit Diepenbeek verzorgt het onderhoud van uw wagen

Bij Garage Heyens is uw wagen niet zomaar een nummer. Wij gaan steeds op zoek naar de meest voordelige en beste oplossing, dit natuurlijk in samenspraak met u, onze klant. De kwaliteit van ons werk is voor ons van cruciaal belang. Wij willen er fier op zijn, en wij willen dat u tevreden bent.

De garagist bij uitstek

Wij bieden het volledige pakket aan diensten: onderhoud van wagens te Diepenbeek, herstel van motor en koetswerk, performance-tuning, winterbanden en zomerbanden. Op die manier kunnen wij alle aspecten van uw wagen optimaliseren, wat op termijn een verlaging van de kosten meebrengt. Wij aanvaarden wagens van alle merken en zijn erkend door de verzekeraars.

Om u een vlotte service te garanderen, werken wij enkel op afspraak. Zo bent u er zeker van dat uw auto steeds tijdig afgewerkt wordt. Naast onderhoud en reparatie van de wagen kan u bij ons ook terecht voor verlagingen, softwareprogrammatie, DPF problemen, ... alles om de prestaties van uw wagen te verbeteren.

Afspraak maken

Onze garage gelegen op de Grensstraat 77 te Diepenbeek, Limburg. Voor een afspraak kan u ons steeds bereiken op het nummer 0471/30.33.44. Of via onze contactpagina.

Garage Heyens

Wij zijn gelegen op de Grensstraat nr. 77 te Diepenbeek. Voor een afspraak kan u me steeds bereiken op het nummer 0471/30.33.44.
Naast onderhoud en reparatie van de wagen kan u bij ons ook terecht voor verlagingen, softwareprogrammatie, DPF problemen, etc.

Grensstraat 77 - 3590 - Diepenbeek
(Belgiƫ)
BTW : BE 0548.964.669

GSM : 0471 30 33 44